A tutti ajándék ötlet

A tutti ajándék ötlet

írta | szept 10, 2020 | Egyéb kategória | 0 hozzászólás

Szülinapi ajándék? A tuti tipp kell? Egyedi póló!

Barátnak, barátnőnek, anyunak, apunak, havernak közeledik a szülinapja és még nincs ötleted? Egy tuti tipp a személyre szabható póló, bögre, kapucnis felső, amelyet megtalálsz webáruházunkba! Sok más egyedi termék mellet!
3 tuti tipp, ha egyedi ajándékot szeretnél adni
  1. Első tipp a szakmai témájú ajándéktárgyak. Ezzel biztos nem fogsz mellé, abban az esetben, ha az illető szereti a szakmáját, akkor biztosan büszkén fogja viselni a mindennapokban. Én személy szerint nagyon szeretem  a szakmámmal kapcsolatos vicces szövegű pólókat, nagyon gyakran viselem is ezt a hétköznapokon, munkanapokon is.
  2. Második tippem a kedvenc állat, filmsorozat, mozi témájú tárgyak. Őszintén, ki ne szeretne viselni egy olyan pólót, amelyen kis kedvence van?
  3. Harmadik és egyben a legizgalmasabb tippem a vicces, szarkasztikus, parodizáló témájú tárgyak. Na ittszabadjára engedheted a fantáziádat. Kell a havernak egy tuti póló bulizni? A kedvenc barátnőd most jött haza és meg szeretnéd lepni valami fullfun ajándékkal? Akkor ötletelj és rendelj tőlünk. Ezt a témát igazán nehéz kimeríteni, mi megpróbáltuk, de nekünk se sikerült. Több száz minta és látványterv között keresgélj és inspirálódjwebáruházunkban.
Hogy tudunk mi segíteni neked a legtutibb ajándék beszerzésében?

Egyedülálló webáruház vagyunk Romániában, magyar nyelvű ajándéktárgyakkal.

Mitől egyedülálló?

Rengeteg hasonló webshop van Romániában,ez igaz, viszont az egyedisége a magyar nyelvű termékekben és az akár 1 darabszámú termék legyártásában rejlik.

Nem mellesleg egész Románia területén kiszállítunk!

 

 

Hogyan tudok rendelni egyedi pólót, kapucnis felsőt, bögrét, baseball sapkát telefontokot és még sok minden mást ?

A webshopunk menüjéből válaszd ki az SZEMÉLYRE SZABHATÓ TERMÉKEK fület és itt megtalálod az összes olyan terméket, amely egyedi, igényeidre szabható. Már csak annyi a dolgod, hogy válaszd ki a neked megfelelő színt, méretet, szabást vagy típust terméktől függően és rakd be a kosárba, majd küld el a megrendelőt. A továbbiakban mi felvesszük veled mailen a kapcsolatot és pontosítjuk az elképzeléseid.

 

 

Fontos!!!

Mailen fogsz kapni majd egy látványtervet, amelyet 2 napon belül vissza kell igazolnod. Ha nem kapunk választ 2 napon belül, nem gyártjuk le a terméked és automatikusan töröljük a megrendelőd!

Hasonló bejegyzések

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Român🇷🇴-Magyar🇭🇺»
Válaszd ki a te pénznemed!
HUF Magyar forint
×

Üdvözöllek az üzletünkben!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, nyugodtan kèrdez WhatsAppon. Csak kattints az alábbi személyre. Itt vagyunk, hogy segítsünk!

×
ESZTÉ DEKOR