TRANSPORT SI RETUR

PROCEDURA DE RETUR

Pașii pe care trebuie să-i urmati sunt următorii:

1. Trimiteti-ne solicitarea de returnare prin mail, la adresa: info@esztedekor.com

2. Pentru schimbarea produsului ne veți trimite coletul ambalat corespunzător, va ajunge la noi, se verifică, vă vom trimite mărimea/modelul dorit în limita stocului din depozit. În coletul pe care îl predați curierului vă rugăm să trimiteți și formularul de returnare completat ( să bifați ultima căsuță de pe formular ” Doresc ca produsul cumpărat să fie înlocuit cu un alt produs.” ), în acest caz se percepe o taxă în valoare de 20 de lei lângă taxa de transport.

3. Coletul trebuie ambalat corespunzător pentru a nu deteriora produsul sau ambalajul acestuia.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE RETUR DACĂ ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZĂTOR!!

Taxe transport:

– Curier – livrare în toată țara, 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin email / sms

– Transport 19 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 150 lei

– Schimb model sau culoare va fi taxat cu 20 lei

Banii înapoi:

Pentru a primi banii înapoi vă vom trimite curierul să ridice produsul / produsele de la Dvs. sau puteți trimite Dvs. cu orice alt curier. Nu se vor accepta coletele cu ramburs diferit de 0 lei. În coletul pe care îl predați curierului vă rugăm să puneți Formularul de retur completat cu IBAN-ul și beneficiarul contului, pe care doriți să primiți banii înapoi.

– Dacă doriți să trimiteți produsele retur prin curierul nostru, taxa este de 19 lei care se va adăuga pe factura de retur.

– Puteți trimite produsele retur și prin orice alt curier. În acest caz va trebui să achitați Dvs. taxele de transport curierului (în momentul în care predați produsele).

Pentru schimbul de mărimi se percepe taxa de transport dacă nu a fost din vina noastră (dacă mărimea produsului nu este conformă cu ghidul de mărimi, noi suportăm cheltuielile de transport).

Vom fi răspunzători pentru orice deficiențe ale produsului. Dacă din orice motiv produsul nu este primit în stare perfectă, ne contactați pentru a returna articolul, iar noi vă vom trimite altul în cea mai scurtă perioada de timp și la niciun cost suplimentar pentru Dvs.

Nu vom suporta taxele de transport în cazul în care doriți să schimbați produsul cu alt model, pe motiv ca v-ați răzgândit în privința modelului ales sau doriți returnarea produsului și restituirea banilor.

Îmbrăcămintea „one size” este o mărime universală, deci în cazul returnării acestor produse transportul va fi suportat de client (cu excepția produselor cu defecte).

Produsele la ofertă/reducere pot prezenta mici defecte.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Restituirea banilor se face in maxim 14 de zile de la primirea returului numai în baza unui cont bancar.

 

Produsele au 15 de zile garantie.

Válaszd ki a te pénznemed!
RON Román lej
×

Üdvözöllek az üzletünkben!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, nyugodtan kezdhetsz beszélgetést egyik képviselőnkkel a WhatsAppon. Csak kattints az alábbi kapcsolatok egyikére, hogy elkezdhess. Itt vagyunk, hogy segítsünk

× Miben lehetünk segítségedre?☕
ESZTÉ DEKOR