Ablakfóliázás hivatalos RAR engedéllyel 

  • HŐ VÉDELEM
  • BELÁTÁS VÉDELEM
  • SZILÁNK VÉDELEM
  • FELDOBJA AZ AUTÓT
Munkáinkra garanciát vállalunk! Új generációs Armolan német minőségi ablakfóliák  közül válogathatsz. Egészen a divatos, legsötétebb árnyalattól a gyári szolídabb sötétségig, az te igényeirdre szabva. Kiváló minőséget nyújtunk, reális áron. 10 év gyártói garancia!
Minden munkánk mellé hivatalos bizonylatot adunk (RAR engedélyt).
 
 Fontos! Abakfóliázásnál nem szedjük ki az üveget, helyben történik a telepítés. Csak a mozgó ablakoknál (besszálló ajtók) bontjuk szakszerűen az ajtó kárpitot, hogy a fóliát a géderezés alá lehessen engedni. Ez fontos a munka minőségét tekintve, ellenben megbomolhat később ablak húzogatásnál a fólia. Viszont így ezt a lehetőséget kizárhatjuk.
Azért ezt a módszer választottuk, mert így bontatlanul, vagy nagyon kevés bontással el tudjuk végezni az ablakfóliázást, ez főleg egy gyári állapotú/garanciás autó esetén fontos!

Árlista

Az árak nem tartalmazzák a TVA-t!
 
 

Elégedett klienseink száma.

És minden nap növekszik.

Általunk lefóliázott autók száma.

Több mint 800 autó, amely már a mi fóliáinkkal közlekedik a minden napokban.

A lenti galériába tekintsd meg néhány munkánk.

Rólunk modták

Nagyon profi, kedves, gyors, maximálisan megvagyok elégedve Szilárd munkájával és az ESZTÉ DEKOR szolgáltatásaival. Csak ajánlani tudom ??
5 csillag ?????
Róbert Lajos

Seriozitate, punctualitate, calitate și preturi mici.
Ilona Gliga

Válaszd ki a te pénznemed!
RON Román lej
×

Üdvözöllek az üzletünkben!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, nyugodtan kezdhetsz beszélgetést egyik képviselőnkkel a WhatsAppon. Csak kattints az alábbi kapcsolatok egyikére, hogy elkezdhess. Itt vagyunk, hogy segítsünk

× Miben lehetünk segítségedre?☕
ESZTÉ DEKOR